Discover Tanzania & Zanzibar, 12 zile – decembrie 2018 – cu Razvan Pascu

Code: 4961
9 nopti / 12 zile
Categoria:
 • Discover Tanzania & Zanzibar, 12 zile – decembrie 2018 – cu Razvan Pascu
Book & Fly iti propune un circuit in Tanzania, un circuit in care vei avea ocazia sa experimentezi safari-ul in cele mai importante rezervatii si parcuri nationale din aceasta destinatie turistica de top: Lacul Manyara, Ngorongoro si Serengeti, iar apoi sa te relaxezi pe plajele exoticului Arhipelag Zanzibar.
Perioada: 02.12.2018 – 13.12.2018
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
Supliment
Single
CONFORT
2 pers.3.850 €550 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
CONFORT
Arusha FOUR POINTS BY SHERATON ARUSHA 4* Standard Room
Ngorongoro NGORONGORO SERENA LODGE 4* sup. Standard Room
Serengeti SERENGETI SERENA LODGE 4* sup. Standard Room
Zanzibar NEPTUNE PWANI BEACH RESORT 4* sup. Superior Room
Ziua1

plecare din Bucuresti

Ziua2

sosire in Arusha

La sosirea pe aeroportul Kilimanjaro vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel in Arusha.
Ziua3

ARUSHA - LACUL MANYARA - NGORONGORO

Vei fi transferat cu masina din Arusha in Parcul National Lacul Manyara.
Vei participa la un game drive in Parcul Manyara; vei putea admira o bogata flora si fauna printre care sute de specii de pasari, hipopotami, elefanti, girafe dar si o raritate - leii cataratori. Pentru a putea urmari prada, sau doar pentru a scapa de turistii galagiosi, adeseori leii sunt nevoiti sa se catere in arboretul ce abunda in zona.
Vei pleca spre Aria de Conservare Ngorongoro.
Ziua4

NGORONGORO - SERENGETI

Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979.
Vei parasi regiunea Craterului Ngorongoro pentru a te indrepta spre Parcul National Serengeti.
Ziua5

SERENGETI

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.
Ziua6

SERENGETI - ZANZIBAR

Vei fi transferat din Parcul National Serengeti la aerodromul din Seronera.
Zbor intern Seronera - Zanzibar.
La sosirea pe aeroportul international din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.
Ziua7-10

Zanzibar

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.
Ziua11

plecare din Zanzibar

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar.
Ziua12

sosire in Bucuresti

Servicii Incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Kilimanjaro, Zanzibar - Bucuresti cu Qatar Airways;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Seronera - Zanzibar;
 • Transfer aeroport Kilimanjaro - hotel Arusha
 • Transfer Arusha - Lacul Manyara
 • Safari de jumatate de zi Lacul Manyara
 • Transfer Lacul Manyara - Ngorongoro
 • Safari Craterul Ngorongoro
 • Transfer Ngorongoro - Serengeti
 • Safari de o zi Serengeti
 • Transfer Serengeti - aerodrom Seronera
 • Transfer aeroport - hotel Zanzibar
 • Transfer hotel - aeroport Zanzibar
 • Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
 • Mesele mentionate in oferta

Servicii Suplimentare