Highlights Africa de Sud

Code: 2271
11 nopti / 12 zile
Categoria:
 • Highlights Africa de Sud
Pe langa viata urbana fascinanta din Johannesburg, Pretoria și Cape Town, vei descoperi frumusetea inegalabila a vietii salbatice din acest colt de lume. Vei putea admira in Parcul National Kruger cele cinci mari mamifere ale Africii (the big fives): leul, leopardul, elefantul, bivolul și rinocerul, dar și multe alte vietuitoare. In Parcul National al Elefantilor Addo vei admira sute de exemplare de elefanti. Vei admira peisaje impresionante in Rezervatia Naturala Blyde River Canyon și vei patrunde in subteran pentru a explora celebrele peșteri Cango.
Perioada: 01.06.2017 – 31.10.2017
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
STANDARD
2 pers.4.390 €
CONFORT
2 pers.4.590 €
SUPERIOR
2 pers.5.260 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
STANDARD
Lesedi LESEDI AFRICAN LODGE & CULTURAL VILLAGE 3* sup. Standard Room
Pretoria MANHATTAN 3* Standard Room
Sabie FLOREAT SABIE RIVERSIDE LODGE 3* Standard Room
Port Elizabeth SUMMESTRAND 3* Standard Room
Addo ADDO FOREST CABIN chalet Standard Room
Knysna GRAYWOOD 3* Standard Room
Oudtshoorn OUDE MEUL GUEST HOUSE 3* Standard Room
Stellenbosch DEVONVALE LODGE 3* Standard Room
Cape Town RITZ 3* Standard Room
CONFORT
Lesedi LESEDI AFRICAN LODGE & CULTURAL VILLAGE 3* sup. Standard Room
Pretoria CENTURION 4* Standard Room
Sabie HIPPO HOLLOW CHALET 3* sup. Standard Room
Port Elizabeth SUMMESTRAND 3* Standard Room
Addo ADDO CHALET chalet Standard Room
Knysna KNYSNA HOLLOW COUNTRY ESTATE 4* Standard Room
Oudtshoorn OUDE MEUL GUEST HOUSE 3* Standard Room
Stellenbosch KLEINE ZALZE WINE LODGE 4* Standard Room
Cape Town CAPE TOWN LODGE 4* Superior Room
SUPERIOR
Lesedi LESEDI AFRICAN LODGE & CULTURAL VILLAGE 3* sup. Standard Room
Pretoria CENTURION 4* Standard Room
Kapama Game Reserve KAPAMA PRIVATE RESERVE 5* Standard Room
Port Elizabeth PAXTON 4* Standard Room
Addo HITGEHEIM LODGE 5* Standard Room
Knysna TURBINE 5* Standard Room
Oudtshoorn BUFFELSDRIFT GAME LODGE 4* Standard Room
Stellenbosch KLEINE ZALZE WINE LODGE 4* Standard Room
Cape Town PORTSWOOD 4* Superior Room
Ziua1

sosire Lesedi

La sosirea pe aeroportul international din Johannesburg vei fi intampinati de ghidul local, vorbitor de limba engleza. Pe traseul spre Lesedi vei vizita Gold Reef City, parc de distractii situat in apropiere de Johannesburg, intr-o veche mina de aur. Tematica acestuia este goana dupa aur, iar cladirile si vestimentatia personalului redau in detaliu perioada anilor 1880. In cadrul complexului se afla si un muzeu dedicat mineritului aurifer. Dupa o incursiune in mina vei vizita si locul istoric al aparitiei primului rand (moneda oficiala sud-africana), care a fost supranumit Kruger Rand. La terminarea vizitei iti vei continua calatoria spre satul cultural Lesedi, unde vei descoperi un amalgam de cinci culturi diferite si vei cunoaste traditiile si obiceiurile localnicilor.
Seara la cina cu specific local, vei asista la un spectacol folcloric de dansuri traditionale locale.
Ziua2

Lesedi - Sun City - Pretoria

Vei pleca spre Sun City, varianta sud-africana a Las Vegas-ului, unde vei avea cateva ore la dispozitie pentru a explora pe cont propriu acest oras de vis: piscine de tot felul, Valea Valurilor, gradini tropicale, cascade si celebrul cazinou.
Transfer din Sun City la Pretoria, oras cunoscut si sub numele de Tswane.
Orasul Pretoria, capitala Africii de Sud, cunoscuta si sub numele de Tswane isi exemplifica istoria agitata prin arhitectura specifica. Vei vizita Casa Memoriala Paul Kruger si Monumentul Voortrekker si vei face o plimbare in Church Square, piata ce gazduieste diferite monumente ce marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud.
Ziua3

PRETORIA - MPUMALANGA - SABIE

Astazi vei pleca spre regiunea Mpumalanga strabatand celebrul traseu Panorama Route, spre Parcul National Kruger. Pe drum vei face o scurta oprire pentru a vizita Muzeul Laydensburg, unde vei descoperi artefacte din secolul al XII-lea. Vei continua calatoria admirand peisajele superbe din regiune. Vei admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia). Seara vei ajunge in oraselul Sabie, situat in apropiere de intrarea in parc.
Ziua4

SABIE - parcul national KRUGER - SABIE

Vei patrunde in universul Parcului National Kruger, unul dintre cele mai mari si mai fascinante parcuri de acest gen din lume. Vei admira aici cele cinci mamifere mari ale Africii: leul, leopardul, elefantul, bivolul si rinocerul. Vei petrece o zi in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.
Ziua5

Sabie - Parcul Kruger - Johannesburg - Port Elisabeth

Insotit de un ranger specializat, vei face un tur matinal in Parcul National Kruger pentru a putea obeserva activitatile matinale ale diverselor specii de animale ce se gasesc in parc. Vei putea fotografia animalele in habitatul lor natural.
Vei fi transferat la aeroportul din Johhanesburg.
Zbor intern Johannesburg - Port Elizabeth.
La sosire in Port Elisabeth vei fi transferat la hotel, iar pe drum vei face si un tur panoramic al orasului. Vei putea admira din mers arhitectura coloniala specifica Fortului Frederick si Turnul Kampanella.
Ziua6

Port Elisabeth - Parcul National Addo

Vei fi transferat din Port Elisabeth in Parcul National Addo aflat la 72 km de Port Elisabeth.
Vei explora Parcul National Addo in care se gasesc peste 450 exemplare de elefanti dar si diverse alte vietati specifice Africii.
Ziua7

Parcul National Addo - Parcul National Tsitsikamma - Knysna

Transfer privat din Parcul National Addo in Parcul National Tsitsikamma.
Vei admira frumusetile unice ale Padurii Tropicale Tsitsikamma, in care vei descoperi si Marele Arbore. Numele de Tsitsikamma inseamna in dialectul Khoisan „loc cu multa apa”. Vei ajunge apoi la Podul Bloukrans avand inaltimea de 216 m, unde amatorii de bunjee jumping pot face cea mai ampla saritura posibila.
Transfer din Parcul Tsitsikamma spre Knysna, oras in apropierea caruia vei vizita Tenikwa Wildlife Centre, unde vei face o incursiune in sanctuarul felinelor salbatice. Situata intre padurile luxuriante si tarmul linisitit al lagunei, Knysna este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta de pe coasta sudica, oferind multiple oportunitati de petrecere a timpului liber. Simbolul orasului sunt cele doua stanci enorme situate la gura lagunei si care fac legatura dintre estuar si ocean.
Ziua8

Knysna - Oudtshoorn

Pornind din Knysna iti vei continua calatoria pe celebra Garden Route spre Oudtshoorn. Vei admira peisajele de neuitat ale regiunii precum si pitorescul golf Mossel.
Vei vizita Pesterile Cango, situate la aproximativ 30 km de oras.  Formate pe o creasta de calcar paralela cu catena muntoasa Swartberg, pesterile prezinta formatiuni de stalactite, stalagmite, avand forme si marimi impresionante. Mai tarziu vei putea explora formatiunile de nisip formate in regiune cu mai bine de 300 de milioane de ani in urma.
Dupa amiaza vei vizita Parcul Gheparzilor, unde vei admira cele mai rapide animale din lume: gheparzi, lei, dar si crocodili.
Ziua9

Oudtshoorn - Stellenbosch

Din Oudtshoorn te vei indrepta spre sud pentru a vizita Regiunea Winelands a carei principal centru este Stellenbosch.
Vei vizita mai multe podgorii si crame si te vei delecta cu o degustare de vinuri locale atent selectionate.
Ziua10

Stellenbosch - Hout Bay - Cape Town

Transfer din Stellenbosch la Cape Town, pe traseu vei vizita Hout Bay, loc de o frumusete incantatoare. Daca vremea permite, vei pleca intr-o scurta croaziera pe Insula Seal unde vei putea admira miile de foci Cape Fur ce traiesc la poalele binecunoscutului Sentinel Mountain.
Vei admira superba panorama oferita de Masivul Table, dupa o urcare rapida cu telecabina pana pe varf. Masivul are o altitudine de 1.000 m si este unul dintre simbolurile orasului, cunoscute in intreaga lume. Vei cobori apoi pentru o experienta de neuitat pe Dealurile Signal, de unde poti admira un minunat apus de soare. 
Ziua11

Cape Town - Cape Point - Cape Town

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape si vei incepe cu Cape Point, locul unde se intalneste Oceanului Atlantic cu Oceanul Indian. Mai tarziu vei pleca spre Simon’s Town, unde vei putea admira prietenosii pinguini Magellan.
Vei vizita Gradina Botanica Nationala de la Kirstenbosch, situata pe versantul estic al Masivului Table. Putine gradini din lume rivalizeaza cu grandoarea acestor locuri. Vei observa specii de plante din flora locala, dar si din diverse alte regiuni ale Africii de Sud. Exista aici pentru 7.000 de specii cultivate, dintre care multe sunt extrem de rare sau pe cale de disparitie.
Vei face o plimbare pe plaja din Cape Town, pentru a contempla apusul si vei petrece seara in zona Waterfront, cunoscuta pentru oportunitatile diverse de petrecere a timpului liber.
Ziua12

Plecare din CAPE TOWN

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town cu masina privata.

Servicii Incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Johannesburg; Cape Town - Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Johannesburg - Port Elizabeth;
 • Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • Transfer privat aeroport Johannesburg - lodge Lesedi, vizita Gold Reef City (PVT);
 • Cina si spectacol folcloric traditional in Lesedi (SIB);
 • Transfer privat Lesedi - Sun City (PVT);
 • Transfer privat Sun City - Pretoria (PVT);
 • Tur privat de jumatate de zi in Pretoria (PVT);
 • Transfer privat Pretoria - Mpumalanga - Sabie (PVT);
 • Game drive de o zi in Parcul National Kruger (PVT);
 • Game drive matinal in Parcul Kruger (PVT);
 • Transfer aeroport - hotel, tur panoramic de oras in Port Elisabeth (PVT);
 • Transfer privat Port Elisabeth - Parcul National Addo (PVT);
 • Game drive in Parcul National Addo
 • Transfer privat Parcul National Addo - Parcul National Tsitsikamma (PVT);
 • Vizita in Parcul National Tsitsikamma (PVT);
 • Transfer privat Parcul National Tsitsikamma - Knysna, vizita Tenikwa Wildlife (PVT);
 • Transfer privat Knysna - Oudtshoorn (PVT);
 • Vizita la Pesterile Cango
 • Vizita in Parcul Gheparzilor (PVT);
 • Transfer privat Oudtshoorn - Stellenbosch (PVT);
 • Tur al Regiunii Winelands cu degustare de vinuri (PVT);
 • Transfer privat Stellenbosch - Cape Town, vizita Hout Bay (PVT);
 • Tur cu telecabina pe Masivul Table (PVT);
 • Tur Peninsula Cape si Cape Point (PVT);
 • Vizita la Gradina Botanica Kirstenbosch (PVT);
 • Plimbare pe Plaja din Cape Town (PVT);
 • Transfer privat hotel - aeroport Cape Town (PVT);
 • Cazare 11 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
 • Mesele mentionate in oferta
 • Transportul pentru circuit, tururile si transferurile se fac cu masina privata, 4x4, dotata cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • Taxele de intrare in parcurile nationale si la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Taxele de serviciu;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;

Servicii Suplimentare

 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei (se obtine inainte de data plecarii);
 • Early check-in, late check-out;
 • Excursiile optionale;
 • Mesele nespecificate in program;
 • Produse din minibar;
 • Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • Tips & Gratuities;
 • Asigurarea complexa de calatorie.