Sejur Vancouver & Croaziera Alaska 14 zile

Code: 4631
12 nopti / 14 zile
Categoria:
 • Sejur Vancouver & Croaziera Alaska 14 zile
Book & Fly te invita intr-o croaziera fascinanta pe vasul Radiance of the Sea, purtandu-te printr-o varietate de porturi superbe, din Vancouver pana in Seward, toate fiind locatii perfecte pentru a crea amintiri de vacanta minunate. Radiance of the Seas are o capacitate de 2520 de pasageri si 13 punti, un atrium construit pe 9 punti cu scari curbate, cupola si lifturi de sticla ce ofera o vedere panoramica deosebita. Poti alege sa cinezi in opt variante de restaurante diferite, de la mesele casual la Broaswalk Doghouse, la mesele in familie in stil italian la Giovanni`s Table pana la fripturile in stil brazilian la Samba Grill Brazilian Steakhouse. Alte facilitati includ Royal Babies & Tots Nursery si un ecran imens langa piscina ce ruleaza filme noi zi si noapte. Fie ca esti in cautare de activitati aventuroase sau momente relaxante, Radiance of the Seas are ceva pentru toate gusturile.
Perioada: 01.07.2017 – 30.09.2017
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
STANDARD
2 pers.4.290 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
STANDARD
Vancouver HOLIDAY INN HOTEL & SUITES VANCOUVER DOWNTOWN 3* Standard Room
Vancouver ROYAL CARIBBEAN RADIANCE OF THE SEAS vessel Cabina Interioara
Seward HARBOUR 360 3* Standard Room
Anchorage COMFORT INN SHIP CREEK 3* Standard Room
Ziua1

sosire in Vancouver

De la aeroport vei fi transferat la hotelul din Vancouver.
Ziua2

VANCOUVER

Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu orasul Vancouver. Printre cele mai importante obiective turistice ale sale se numara Parcul Stanley, Parcul Queen Elizabeth, Insula Granville, Chinatown, situl istoric Gastown, Golful English, podul Lions, este unul din cele mai frumoase poduri din regiune; Prospect Point, locul de panorama spre podul Lions sau Robson Street, renumita pentru multitudinea de organizatii non-profit ce isi au sediul pe aceasta strada.
Ziua3

VANCOUVER - OCEANUL PACIFIC

Astazi vei fi transferat de la hotel catre portul din Vancouver pentru a te imbarca pe vasul de croaziera, cu plecare la ora 16:30.
Ziua4

OCEANUL PACIFIC

In aceasta zi vei naviga spre urmatorul port si vei avea timp sa te bucuri de facilitatile oferite de vasul de croaziera.
Ziua5

KETCHIKAN

Astazi vei ajunge in jurul orei 06:00 in orasul Ketchikan si vei pleca din nou pe mare la ora 16:00. Ketchikan este cunoscut si ca primul oras din Alaska, datorita asezarii sale in extremitatea sudica a zonei numita Inside Passage, o zona cu canale care serpuiesc printre insulele din oceanul Pacific de pe langa coasta Americii de Nord. In centrul comercial al orasului sunt doua porturi, docuri pentru vase de croaziera si atractii turistice precum strada Creek. Centrul orasului poate fi admirat cel mai bine de pe promenada din port, Waterfront Promenade, de pe o bancuta, bucurandu-te de linistea si calmul oraselului.
Ziua6

ICY STRAIT POINT

Astazi vei ajunge in jurul orei 09:00 in Icy Strait Point si vei pleca din nou pe mare la ora 18:00. Icy Strait Point este o destinatie turistica proprietate privata, localizata pe insula Chichagof, la iesire din oraselul Hoonah. Este singura destinatie privata pentru vase de croaziera, restul punctelor de oprire apartinand oraselor unde sunt localizate. Huna Totem Corporation, asociatia care are sub proprietate Icy Strait Point, este detinuta de 1350 de nativi din Alaska, majoritatea apartinand populatiei Tlingit.
Ziua7

JUNEAU

Astazi vei ajunge in jurul orei 07:00 in Juneau si vei pleca din nou pe mare la ora 9:30. Cea mai pitoreasca capitala din Nordul Americii, Juneau, a fost prima comunitate din sud-estul statului Alaska care a introdus o taxa per pasager pentru vasele de croaziera, insa, paradoxal, atrage tot mai multi vizitatori anual. Fiind mai izolat, orasul nu poate fi accesat cu masina, ci doar pe apa sau cu avionul. In acelasi timp, este si cel mai frumos oras din Alaska, mandrindu-se cu un centru cu stradute inguste si cochete, cu un port care mereu este gazda vaselor de croaziera si cu barci de pescuit autentice, care asteapta linistite in port sa se faca folositoare.
Ziua8

SKAGWAY

Astazi vei ajunge in jurul orei 07:00 in Skagway si vei pleca din nou pe mare la ora 4:30. Orasul are doar 800 de locuitori si atrage peste 700 000 de turisti anual.
Ziua9

GHETARUL HUBBARD

Astazi vei naviga pe langa impresionantul ghetar Hubbard intre orele 07:00 si 11:00, dupa care vei continua pe mare, pana a doua zi devreme, cand vei debarca la Seward. Inalt, lat si masiv, Hubbard mai este denumit si ghetarul galopant, avansand cu o viteza uluitoare spre Golful Alaska, in zona numita Disenchantment Bay. Este cel mai mare ghetar de tip tidewater, avand o lungime de aproximativ 120 km si o adancime de 370 m dedesubtul apelor. Ghetarii de tip tidewater sunt recunoscuti pentru faptul ca se intind pe mare sau pe ocean. Odata ce acesti ghetari incep sa pluteasca pe suprafata marii, sunt supusi presiunii si incep sa se sparga in bucati uriase de gheata care plutesc in cele din urma pe mare sub forma aisbergurilor.
Ziua10

SEWARD

Astazi vei ajunge in jurul orei 05:00 in Seward, vei debarca de pe vasul de croaziera si te vei caza la hotel.
Ziua11

SEWARD - ANCHORAGE

Vei calatori cu trenul pana la Anchorage.
La sosire in gara din Anchorage vei transferat la hotel.
Ziua12

ANCHORAGE

Vei face un tur ce dureaza 4 ore si este destinat atat fotografilor amatori si cat si celor experimentati, oferind o ocazie deosebita pentru a explora Anchorage si a lua inapoi acasa amintiri si peisaje memorabile. Vei merge in locatii pitoresti, dramatice si aproape ireale din jurul orasului Anchorage si din State Park Chugach, insa itinerarul este flexibil, permitand opriri pentru fotografii spontane si unice.
Ziua13

plecare din Anchorage

Transfer de la hotel la aeroport in Anchorage.
Zbor intern Anchorage - Minneapolis.
Pe aeroportul din Minneapolis te vei imbarca in zborul spre casa.
Ziua14

sosire in Bucuresti

Servicii Incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Vancouver, Minneapolis - Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Anchorage - Minneapolis;
 • Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • Transfer aeroport - hotel Vancouver
 • Croaziera Oceanul Pacific
 • Croaziera Ketchikan
 • Croaziera Icy Strait Point
 • Transfer gara - hotel Anchorage (SIB);
 • Transfer hotel - aeroport Anchorage (SIB);
 • Cazare 12 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
 • Mesele mentionate in oferta

Servicii Suplimentare