Splendours of Rajasthan

Code: 4712
14 nopti / 16 zile
Categoria:
 • Splendours of Rajasthan
Te invitam intr-o calatorie magica, in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani in Rajasthan. Acesta este renumit pentru fortificatiile sale, templele sculptate si havelis construite de regii Rajput in epoca pre-musulmana Rajasthan. Atractii precum Rajasthan, Jaipur, Jantar Mantar, Mehrangarh Fort, Fantanile din Jodhpur, Lacul Chittorgarh, Lacul Palatului, Bundi și numeroasele sale palate fac parte din patrimoniul arhitectural al Indiei care va va impresiona la fiecare pas. Vei explora si capitala Indiei, Delhi, veti vedea orasul Jaipur si Fortul Amber, la care vei ajunge pe spatele elefantilor; orasul Agra, unde vei admira splendidul monument Taj Mahal si Fortul Agra, dar nu numai. Circuitul te va purta prin Mandawa unde vei vedea cele mai frumoase havelis (vile cu fatade pictate intr-un stil extravagant), apei veti continua catre Bikaner si mai departe catre Jaisalmer, unde se afla templul razboinicei hinduse Karni Mata. In Jodhpur vei vedea Jaswant Thada, un centonaf construit in memoria celui de-al 33-lea conducator al Jodhpur, iar in Udaipur vei vizita impunatorul Templu Ranakpur.
Perioada: 01.10.2017 – 31.03.2018
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
Supliment
Single
STANDARD
2 pers.2.690 €790 €
CONFORT
2 pers.2.890 €850 €
SUPERIOR
2 pers.3.250 €1.250 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
STANDARD
Delhi THE PARK NEW DELHI 4* Deluxe Room
Mandawa CASTLE MANDAWA 3* sup. Standard Room
Bikaner LAXMI VILAS 4* Deluxe Room
Jaisalmer FORT RAJWADA 4* Deluxe Room
Jodhpur PAL HAVELI 4* Standard Room
Udaipur FERN RESIDENCY 4* Wintergreen Room
Bundi HADOTI PALACE 3* Deluxe Room
Jaipur FORTUNE SELECT METROPOLITAN 4* Deluxe Room
Agra RAMADA PLAZA AGRA 5* Deluxe Room
CONFORT
Delhi THE PARK NEW DELHI 4* Deluxe Room
Mandawa CASTLE MANDAWA 3* sup. Standard Room
Bikaner LAXMI VILAS 4* Deluxe Room
Jaisalmer FORT RAJWADA 4* Deluxe Room
Jodhpur PAL HAVELI 4* Standard Room
Udaipur UDAI KOTHI 4* Wintergreen Room
Bundi HADOTI PALACE 3* Deluxe Room
Jaipur ALSISAR HAVELI 4* Standard Room
Agra THE GRAND IMPERIAL 4* Deluxe Room
SUPERIOR
Delhi LE MERIDIEN NEW DELHI 4* Deluxe Room
Mandawa CASTLE MANDAWA 3* sup. Standard Room
Bikaner NARENDRA BHAWAN 5* Residence Room
Jaisalmer SURYAGARH 5* Heritage Room
Jodhpur AJIT BHAWAN 4* sup. Deluxe Room
Udaipur THE LALIT LAXMI VILAS PALACE 5* Valley View Room
Bundi HADOTI PALACE 3* Deluxe Room
Jaipur MARRIOTT JAIPUR 4* sup. Deluxe Room
Agra TRIDENT AGRA 5* Standard Room
Ziua1

plecare din Bucuresti

Ziua2

sosire in Delhi

Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi vei fi transferat la hotel.
Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea  a fost construita in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.
Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida. Qutub Minar avand inaltimea de 72,5 m inaltime este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit la cererea sotiei imparatului Humayun in anul 1562 si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.
Ziua3

DELHI - MANDAWA

La sosirea in Delhi ti se va asigura transferul in Mandawa.Vei face un tur prin Mandawa in care vei admira celebrele havelis – vile cu fatade pictate intr-un stil extravagant: Jhunjhunwala Haveli, Chokani Haveli, Gulab Rai ladia Haveli, Sneharam ladia Haveli si Mohanlal Sarafa Haveli. Da altfel orasul Mandawa este considerat o adevarata galerie de arta in aer liber.
Ziua4

MANDAWA - BIKANER

Astazi ti se va asigura transferul in Bikaner.Vei vizita Fortul Junagadh, un bastion impregnabil care se poate mandri cu faptul ca nu a fost niciodata cucerit. A fost construit in 1588 de catre Raja Rai Singh, unul dintre cei mai distinsi generali ai imparatului Akbar. Complexul fortificat gazduieste palate magnifice, construite din gresie rosie si marmura, iar vizitatorii se pot bucura de o priveliste nemaipomenita oferita de curtile si arhitectura cetatii. Daca timpul iti permite, poti vizita si o ferma de camile. Te poti bucura de o plimbare pe camila si poti savura o inghetata facuta din lapte de camila.
Ziua5

BIKANER - JAISALMER

Vei fi transferat in Jaisalmer.Pe traseul catre Jaisalmer vei face o oprire in Deshnok pentru a vizita templul Karni Mata. Karni Mata era o razboinica hindusa nascuta in casta Charan. De asemenea, cunoscuta sub numele de Shri Karniji Maharaj, ea este venerata de catre urmasii ei ca incarnarea zeitei razboinice Durga. Este o divinitate oficiala a familiei regale din Jodhpur si Bikaner. A trait o viata ascetica si a fost foarte venerata in timpul vietii ei. Templul este renumit pentru sobolanii albi care traiesc aici fiind considerati sacri. Dupa vizita la templu vei continua transferul catre Jaisalmer.
Ziua6

JAISALMER

Vei face un tur in Jaisalmer. Te vei plimba prin magnificul Fort care domina orasul. Construit in 1156, acesta este unul dintre cele mai vechi forturi din Rajasthan. Cam un sfert din populatia orasului locuieste intre zidurile acestuia. Tot aici exista cateva temple jainiste, construite intre secolele 12 si 15 si care contin cateva manuscrise antice. Seara vei face un tur calare pe camile. Te vei plimba prin desert, vei admira cateva asezari tribale din Desertul Thar si vei admira un superb apus peste dunele aurii.
Ziua7

JAISALMER - JODHPUR

Ti se va asigura transferul in Jodhpur.Vei face o vizita la maiestosul Fort Mehrangarh, urmat apoi de un tur la piata Clock Tower. Deasupra liniei orizontului orasului Jodhpur, se inalta semet Fortul Mehrangahr, ridicat in 1459 de Roa Jodha odata cu mutarea capitalei din imprejurimile Mandore pe locul acesteia. Fortareata gazduieste Palatele Mahal si Phool Mahal. Palatul Jaswant Thada – construit in memoria lui Maharaja Jaswant Singh II, in 1899.In stanga Fortului Mehrangarh vei vizita Jaswant Thada - un cenotaf construit in 1899 in memoria lui Maharaja Jaswant Singh II, cel de-al 33-lea conducator al Jodhpur. Celebrul Jaswant Thada este un exemplu al arhitecturii Indiene. Este realizat din marmura alba, atat de subtire sculptata si lustruita incat exteriorul monumentului emite o stralucire calda atunci cand razele solare cad pe suprafata sa. Dupa aceasta vizita te vei indrepta catre piata din Jodhpur, unde vei admira Turnul cu Ceas.
Ziua8

JODHPUR - UDAIPUR

Transfer de la Jaipur la Udaipur; pe traseu vei face o oprire la Ranakpur - localitate situata intr-o vale de pe coasta vestica a Dealurilor Aravalli, pentru a vizita complexul templelor jainiste.
Ziua9

UDAIPUR

Vei face un tur al orasului Udaipur in care vei vizita Muzeul Palatului Regal, Templul Jagdish si Gradinile Sahelion Ki Bari.
Vei face o croaziera pe linistitul si frumosul Lacul Pichola. Palatul de pe insula aflata in mijlocul lacului, numit Palatul Jagmandir, este, intr-un cuvant, fascinant.
Ziua10

UDAIPUR - BUNDI

Vei fi transferat catre Bundi pe un traseu care va dura aproximativ 7 ore, in functie de conditiile de trafic.Vei face o oprire pentru a vizita Fortul Chittorgarh, cetatea multor razboinici Rajput, cum ar fi Rana Kumbha, Maharana Pratap, Jaimal, Patta etc. De asemenea vei vizita si Templul Kalika Mata, construit initial in secolul al VIII-lea pentru Zeul Soarelui si apoi transformat intr-un templu pentru zeita mama, Kali in secolul al XIV-lea.
Ziua11

BUNDI - JAIPUR

Vei face un tur al orasului Bundi, un oras magnific inzestrat cu palate si forturi inconjurat in acelasi timp de livezi de pomi fructiferi, guava, rodii si mango, campuri de bumbac, orz si grau. Vei vizita Sukh Mahal, un palat mic de doua etaje care servea drept resedinta de vara a domnitorilor din trecut. Astazi este cunoscut ca fiind locul unde Rudyard Kipling a scris romanul Kim. Multi cred ca palatul a jucat rolul de muza in romanul lui Kipling. O parte dintr-un film bazat pe roman a fost filmat chiar in acest palat.Vei vizita la Fortul Taragarh, construit in 1345. Taragarh este una dintre cele mai impresionante structuri din Bundi prin acoperisurile sale curbate, pavilioane, coloane, motive de elefant si lotus. Palatul este un tribut adus stilului Rajput.Vei fi trasferat catre Jaipur pe un traseu de aproximativ 5 ore, in functie de conditiile de trafic.
Ziua12

JAIPUR

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort.
Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.
Ziua13

JAIPUR - FATEHPUR SIKRI - AGRA

Astazi vei pleca spre Agra, pe traseu vei face o oprire la Fatehpur Sikri fost oras imperial al Dinastiei Mogulilor, construit de catre Imparatul Mogul Akbar.
Ziua14

AGRA - DELHI

Dis de dimineata, vei merge sa vizitezi magnificul simbol al dragostei netarmurite, Taj Mahal. Constructia monumentului Taj Mahal a inceput in anul 1631 si se crede ca a durat 20 de ani, cu participarea a 20.000 de mesteri si muncitori care au muncit fara oprire.
Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.
Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah (Baby Taj), construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal.
Vei fi transferat catre Delhi, pe un traseu ce dureaza aproximativ 4 ore.
Ziua15

DELHI

Astazi vei vizita Templul Akshardham, intruchiparea a 10.000 de ani de cultura Indiana, exemplu de arhitectura, traditie si spiritualism antic. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005.
Vei vizita Marele Templu Lotus care este considerat un model al arhitecturii moderne, o emblema a Indiei moderne.Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.
Ziua16

plecare din Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

Servicii Incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Vizita Jama Masjid
 • Vizita Qutub Minar Delhi
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)
 • Transfer Delhi - Mandawa
 • Tur de oras Mandawa
 • Transfer Mandawa - Bikaner
 • Vizita Fortul Junagadh
 • Transfer Bikaner - Jaisalmer
 • Vizita Templul Karni Mata
 • Transfer Jaisalmer - Jodhpur
 • Vizita Fort Mehrangarh
 • Vizita Jaswant Thada
 • Transfer Jaipur - Ranakpur - Udaipur
 • Tur de oras Udaipur
 • Croaziera Lacul Pichola
 • Transfer Udaipur - Bundi
 • Tur de oras Bundi
 • Vizita Fortul Taragarh
 • Transfer Bundi - Jaipur
 • Tur de jumatate de zi Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur
 • Transfer Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
 • Vizita Taj Mahal rasarit
 • Vizita Fortul Agra
 • Vizita Baby Taj
 • Transfer Agra - Delhi
 • Vizita Templul Akshardham
 • Vizita Templul Lotus
 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara Delhi
 • Transfer hotel - aeroport Delhi
 • Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
 • Mesele mentionate in oferta

Servicii Suplimentare