Stress Management Program at Ananda, India

Code: 3447
5 nopti / 8 zile
Categoria:
  • Stress Management Program at Ananda, India
Localizat la poalele Muntilor Himalaya, locul de origine al medicinei traditonale inidene si al celor mai vechi practici orientale, Ananda este locul perfect pentru a regasi echilibrul intre minte, trup si suflet. Situat pe o suprafata intinsa de padure subtropicala, resortul este construit in jurul palatului regal Maharaja of Tehri- Garhwal, oferind o panorama impresionanta asupra muntilor Himalaya, a vaii orasului sacru Rishikesh si a Fluviului Gange. Este un refugiu dedicat celor care-si doresc o transformare si o abordare noua dar de durata a stilului lor de viata. Practicile stravechi ale medicinei Ayurveda, tehnicile Yoga si principiile ramurei Vedanta (apartinand filosofiei Hindu) se combina cu descoperirile medicinei moderne si dau nastere unui concept nou ce-ti va deschide drumul catre o viata mai implinita. Astfel toate pachetele urmaresc o abordare holistica menita sa aduca cele mai bune rezultate intr-o atmosfera calda, placuta, sub indrumarea unei echipe de experti in domeniu ca: practicieni Ayurveda, terapeuti cu experienta, nutritionisti, yoghini si specialisti de top din industria SPA.
Perioada: 15.01.2018 – 15.04.2018
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
Supliment
Single
CONFORT
2 pers.5.590 €1.250 €
SUPERIOR
2 pers. [Optiune 1]5.850 €1.350 €
2 pers. [Optiune 2]6.350 €1.590 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
CONFORT
Haridwar ANANDA IN THE HIMALAYAS 5* Deluxe Valley Room
SUPERIOR
Haridwar ANANDA IN THE HIMALAYAS 5* Premium Valley Room
Haridwar ANANDA IN THE HIMALAYAS 5* Deluxe Valley Room
Ziua1

Plecare din Bucuresti

Ziua2

Sosire in HARIDWAR

Zbor intern Delhi - Dehradun.
Vei fi transferat de la aeroportul din Dehradun la hotel in Haridwar.
Ziua3-6

ANANDA IN THE HIMALAYAS RESORT, HARIDWAR

Programul acestor zile va include diferite tipuri de tratamente si terapii din medicina Ayurvedica si cea occidentala Ele sunt stabilite de catre echipa de experti a resortului si se desfasoara in mai multe sesiuni ce variaza ca timp intre 30 si 85 de minute. Inca de la inceput veti beneficia de consiliere individuala wellness, ayurvedica, instructor de fitness personal care va va evalua periodic.
Veti invata de la nutritionistii resortului ce stil de alimentatie vi se potriveste si ce shimbari sa faceti cand ajungeti acasa. Activitatile de wellness si Spa pentru Stress Management program vor consta in: practici energetice de vindecare precum: Reiki, Reflexoterapie, diferite tipuri de yoga: Yoga, Yoga Nidra; tehnici de respiratie si meditatii ghidate: Pranayama si Ajapa Japa; diferite tipuri de masaj: Abhyanga, Grounding Aromatherapy Massage, Tibetan Ku Nye Massage, masaj de drenaj limfatic, tratamente faciale cu cristale de ametist.
Va veti putea bucura de asemenea de lectii de gatit, acces la facilitatile de hidroterapie, workshop-uri pe diferite teme, excursii si activitati in aer liber. De asemenea veti avea inclus meniul Rejuvenation Spa Cuisine pentru toata durata sejurului.
Ziua7

Plecare din HARIDWAR

Transfer de la hotel din Haridwar la aeroportul din Dehradun.
Zbor intern Dehradun - Delhi.
Ziua8

sosire in Bucuresti

Servicii Incluse

  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi - Bucuresti;
  • Bilet de avion pentru zbor intern Delhi - Dehradun;
  • Bilet de avion pentru zbor intern Dehradun - Delhi;
  • Transfer aeroport Dehradun - hotel Haridwar
  • Transfer hotel Haridwar - aeroport Dehradun
  • Cazare 5 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
  • Mesele mentionate in oferta

Servicii Suplimentare