Wild Costa Rica

Code: 2598
11 nopti / 13 zile
Categoria:
 • Wild Costa Rica
Book & Fly iti propune o vacanta inedita intr-una dintre cele mai frumoase si salbatice tari ale continentului american, Costa Rica. Te vei bucura de peisaje senzationale ce includ plaje cu nisip fin, jungle tropicale, vulcani, cascade uimitoare, toate descoperite prin intermediul unor tururi inedite si spectaculoase. Te vei aventura in acest adevarat paradis ecologic vizitand zone naturale si parcuri nationale cu o fauna si o flora de o diversitate surprinzatoare, precum regiunile San Ramon, Arenal, Manuel Antonio sau Peninsula Osa.
Perioada: 07.01.2018 – 30.04.2018
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
CONFORT
2 pers.3.790 €
SUPERIOR
2 pers.4.850 €
Perioada: 01.05.2018 – 30.11.2018
Optiune cazarenr. min.
de persoane
TOTAL
TARIF / PERSOANA
CONFORT
2 pers.3.490 €
SUPERIOR
2 pers.4.590 €

 
Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera
CONFORT
San Ramon VILA BLANCA CLOUD FOREST 4* Deluxe Room
Sarapiqui SELVA VERDE lodge Bungalow Room
Arenal ARENAL MANOA 3* sup. Junior Suite
Manuel Antonio LA MARIPOSA 3* sup. Standard Ocean View Room
Corcovado AGUILA DE OSA 3* sup. Standard Room
SUPERIOR
San Ramon VILA BLANCA CLOUD FOREST 4* Deluxe Room
Sarapiqui SELVA VERDE lodge Bungalow Room
Arenal TABACON 4* sup. Orchid Room
Manuel Antonio PARADOR 4* Tropical Room
Corcovado CASA CORCOVADO JUNGLE LODGE lodge Junior Suite
Ziua1

Sosire in SAN RAMON

La sosirea pe Aeroportul International Juan Santanmaria din San Jose vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din San Ramon, localitate aflata la 56 km de capitala costaricana.
Ziua2

SAN RAMON - SARAPIQUI

Vei fi transferat catre Sarapiqui. Situata in nord-estul tarii, valea Sarapiqui este o destinatie excelenta pentru iubitorii de natura. Pe malurile raului Sarapiqui si in padurile din imprejurimi, exista centre de cercetare care ofera vizitatorilor o experienta unica de observare a florei si faunei.Astazi te vei alatura unui ghid naturalist pentru o plimbare prin Selva Verde. Dimineata este un moment foarte activ pentru pasari, astfel incat vei putea observa mai multe specii tropicale uimitoare care locuiesc aici. Vei avea ocazia sa vezi cateva dintre cele peste 890 specii de pasari intalnite in Costa Rica, dintre care 258 endemice. Dupa amiaza vei face o drumetie in padurea tropicala.
Ziua3

SARAPIQUI - ARENAL

Te vei alatura unui ghid naturalist pentru o plimbare de mers pe jos prin Selva Verde. Dimineata este un moment foarte activ pentru pasari, astfel incat puteti observa mai multe specii tropicale uimitoare care locuiesc aici. Vei avea ocazia sa vedeti cateva dintre cele peste 890 specii de pasari intalnite in Costa Rica, dintre care 258 endemice. Dintre acestea se remarca specii spectaculoase precum Trogon-ul portocaliu, colibri-ul verde, pasarile Quetzals sau papagalii Scarlet Macaws, protejati in toate rezervatiile si parcurile naturale de pe teritoriul tarii.
Vei continua calatoria catre zona de nord a tarii, pentru a ajunge in Arenal.
Ziua4

ARENAL

Vei face un tur la podurile suspendate Arenal. Podurile suspendate te vor purta la inaltimea coroanelor copacilor in inima padurii tropicale. Este o ocazie deosebita pentru a admira flora si fauna regiunii; ai sansa unica de a face fotografii de neuitat.
Vei face hiking pe Vulcanul Arenal, o oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan, un adevarat monument al naturii ce inspira respect si admiratie. Pana nu demult turistii aveau parte de spectacolul rocilor incandescente care se prabusesc pe laturile muntelui, insa activitatea vulcanului a incetat dupa cutremurul din decembrie 2010. Durata traseului va fi de 2 ore si 30 de minute. Eruptiile acestuia sunt insotite de cantitati mari de materiale piroclastice iar in jurul craterului se depun formatiuni din lava solidificata. Acesta este cel mai tanar si mai activ dintre toti vulcanii raspanditi pe teritoriul tarii, inaltandu-se la 1657 m deasupra nivelului marii. La poalele vulcanului se intinde frumosul lac Arenal, si acesta parte a parcului national.
Dupa vizita la vulcan, vei vizita complexul de izvoare termale Ecotermales (compus din 4 bazine cu temperaturi ale apei intre 32º - 41º C).
Ziua5

ARENAL - MANUEL ANTONIO

Vei fi transferat din Arenal catre Manuel Antonio, traversand o zona deosebit de spectaculoasa.
Ziua6

MANUEL ANTONIO

Vei face un tur in Parcul National Manuel Antonio in care vei trai experienta unica de a pasi doar cativa metri pentru a ajunge de pe plaja in jungla. Peisajele naturale includ mlastini, formatiuni de mangrove si lagune iar diversitatea floristica si faunistica este una remarcabila, cuprinzand 109 specii de mamifere si 184 de specii de pasari. Vei observa diverse specii de pasari si mamifere explorand potecile inguste ale junglei iar in final te vei relaxa pe una din cele mai frumoase plaje ale zonei - Panama Beach.
Ziua7

MANUEL ANTONIO

Ziua de astazi este dedicata plajei. Vei petrece ziua intr-un mod cat se poate de relaxant, bucurandu-te de atingerea fina a nisipului alb, precum si a apei limpezi, de un albastru fermecator. Pentru turistii energici, care nu agreeaza in totalitate relaxarea pe plaja sau la piscina hotelului, exista optiuni multiple pentru tururi si vizite in cadrul parcului national.
Ziua8

MANUEL ANTONIO - SIERPE - CORCOVADO

Vei fi transferat catre Sierpe, de unde vei continua transferul cu barca spre Corcovado pe un traseu de aproximativ o ora si jumatate.
Ziua9

CORCOVADO

Vei face hiking in Parcul National Corcovado insotit de un ghid naturalist specializat; turul va incepe la ora 07:30 si se va sfarsi la ora 15:30 iar pranzul va fi la pachet. De-a lungul traseului, ghidul iti va spune cateva detalii despre padurile tropicale si despre fauna. Drumul te va purta pana la un rau si o cascada, unde poti inota in una dintre piscinele umbrite.
Ziua10

CORCOVADO

Astazi vei face un tur in paradisul Insulei Cano, pe durata intregii zile; Insula Cano marginita de recife coraligene este leaganul unei bogate vieti marine. Pe insula se gasesc o numeroase relicve ale civilizatiilor ce au locuit in trecut aici. In tur este inclus un picnic. Vei putea practica snorkeling si vei putea face o incursiune in interiorul insulei pentru a viziona vestigiile arheologice. Spre seara intoarcere la lodge.
Ziua11

CORCOVADO

Aceasta zi este libera pentru a te relaxa sau pentru a descoperi imprejurimile.
Ziua12

Plecare din Corcovado

Vei fi transferat la aerodromul din Corcovado unde te vei imbarca in avioneta care te va purta intr-un zbor spectaculos catre San Jose.
Zbor intern Corcovado - San Jose.
Pe aeroportul din San Jose te vei imbarca in zborul spre casa.
Ziua13

sosire in Bucuresti

Servicii Incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - San Jose - Bucuresti;
 • Transfer San Ramon - Sarapiqui
 • Tur de o zi Sarapiqui
 • Tur de o zi Selva Verde
 • Transfer Sarapiqui - Arenal
 • Tur de jumatate de zi Arenal podurile suspendate
 • Tur de o zi Arenal & Ecotermales
 • Transfer Arenal - Manuel Antonio
 • Tur de o zi Manuel Antonio
 • Transfer Manuel Antonio - Sierpe - Corcovado
 • Tur de o zi Corcovado
 • Tur de o zi Insula Cano
 • Transfer hotel - aeroport Corcovado
 • Bilet de avion pentru zbor intern Corcovado - San Jose
 • Cazare 11 nopti la hotelurile mentionate in tipurile de camera indicate;
 • Mesele mentionate in oferta
 • Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu masina privata, dotata cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Taxele de serviciu si TVA;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie.

Servicii Suplimentare

 • Early check-in, late check-out;
 • Excursiile optionale;
 • Taxele suplimentare de intrare la obiectivele turistice cu camera video;
 • Mesele nespecificate in program, pentru pranz si cina nu sunt incluse bauturile;
 • Produse din minibar;
 • Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • Tips & Gratuities;
 • Asigurarea complexa de calatorie.